A new vertical addition off the back of a 1940’s square brick house was designed to transform the main floor with a new kitchen and mudroom, and access to outside from the living room. The breakfast room opens to the rear yard with a corner wall of glass. The addition creates space for a laundry room on the second floor and a new master suite, with rear balcony on the third floor.
       
     
IMG_5841.jpeg
       
     
IMG_5853.jpeg
       
     
IMG_5856.jpeg
       
     
IMG_5873.jpeg
       
     
IMG_5875.jpeg
       
     
IMG_1613.jpg
       
     
IMG_5902.jpeg
       
     
 A new vertical addition off the back of a 1940’s square brick house was designed to transform the main floor with a new kitchen and mudroom, and access to outside from the living room. The breakfast room opens to the rear yard with a corner wall of glass. The addition creates space for a laundry room on the second floor and a new master suite, with rear balcony on the third floor.
       
     

A new vertical addition off the back of a 1940’s square brick house was designed to transform the main floor with a new kitchen and mudroom, and access to outside from the living room. The breakfast room opens to the rear yard with a corner wall of glass. The addition creates space for a laundry room on the second floor and a new master suite, with rear balcony on the third floor.

IMG_5841.jpeg
       
     
IMG_5853.jpeg
       
     
IMG_5856.jpeg
       
     
IMG_5873.jpeg
       
     
IMG_5875.jpeg
       
     
IMG_1613.jpg
       
     
IMG_5902.jpeg