A whole house renovation, which included several small additions, transformed a small country home into a spacious house for gracious aging in place. A main level master suite was designed to telescope off the end of the house and a family room was added on to the renovated kitchen and new garage entry with mud room. A glass pavilion was added off the back of the house, opening to the garden.
       
     
DSC04938.JPG
       
     
000_0279.JPG
       
     
5.2.png
       
     
columnstair.png
       
     
 A whole house renovation, which included several small additions, transformed a small country home into a spacious house for gracious aging in place. A main level master suite was designed to telescope off the end of the house and a family room was added on to the renovated kitchen and new garage entry with mud room. A glass pavilion was added off the back of the house, opening to the garden.
       
     

A whole house renovation, which included several small additions, transformed a small country home into a spacious house for gracious aging in place. A main level master suite was designed to telescope off the end of the house and a family room was added on to the renovated kitchen and new garage entry with mud room. A glass pavilion was added off the back of the house, opening to the garden.

DSC04938.JPG
       
     
000_0279.JPG
       
     
5.2.png
       
     
columnstair.png